måndag 9 april 2012

Olästa böcker i en hylla för sig - klart!


Eftersom att det har varit väldigt svårt för mig att se var mina olästa böcker stått i bokhyllan har jag nu ställt dem i en hylla för sig. Jag har ställt dem i en rätt rolig ordning också - i den ordningen jag ska läsa dem! Det börjar på höger sida (med "Att tävla image"). Tryck för större bild! (Jag har också en sida som heter "Olästa böcker om man vill se vad de heter och vilka författarna är bättre.) Nu kommer jag ju inte bara läsa dessa, men när jag läser någon oläst bok kommer det nog bli i denna ordningen, om jag inte får lust att ändra om den någon gång! 
    Många av de här böckerna har jag inte varit så sugen på att läsa, men nu tror jag faktiskt att jag är rätt sugen på att läsa allihop. Det hjälpte att lägga fram alla framför sig och läsa baksidorna på dem, det brukar det faktiskt göra av någon konstig anledning :D

(Jag har 23 och en halv olästa böcker, för jag har kommit halvvägs i "Bläckhjärta" och därför är den inte med på bild :))  

5 kommentarer:

 1. Glad påsk! Jag vet att det är lite sent, men bättre sent än aldrig! ;-)

  SvaraRadera
 2. Bra att ställa upp sådär. jag måste verkligen rensa i min bokhylla, den ser inte riktigt klok ut för tillfället ;)

  Svar: Ja verkligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Smart! Borde också göra det...

  SvaraRadera
 4. Tjoho! Nu har jag skrivit klart brevet, men jag tror att jag skickar det först imorgon :)

  SvaraRadera
 5. SV: Då gör du ungefär samma som jag :D Eller jag brukade skriva ner citaten direkt, men jag har på senare tid märkt att det är lättare att bara skriva ner alla på en gång ;)

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺