söndag 8 april 2012

Dagens citat

"Kanin är begåvad. Och han har Hjärna. Jag antar att det är därför han aldrig begriper någonting."                                                             - Nalle Puh, citatet kommer ur citatboken "Nalle Puhs lilla klokbok"

7 kommentarer:

 1. Tack så mycket! :)

  Jag sorterade också mina böcker i genre-ordning förut men blev lite less på det så nu ändrade jag till färg istället. (Nästa gång blir det bokstavsordning.) Jo jag hade värsta dilemmat där ett tag om jag skulle sära på serierna (som Mercy Falls vargar, där är ju första boken blå, andra boken grön och tredje boken röd/brun... Fast jag bestämde mig för att sära på dom ändå:) Jag har typ 150 böcker varav ungefär 20 är olästa tror jag. Den där nedersta bilden där det var lite tidningar + olästa det är mina 'nya böcker' dvs recensionexemplar. Böcker som jag alltså måste prioritera att läsa först av alla :)

  SvaraRadera
 2. Himla bra citat :)

  Svar: Ska hälsa dem det från dig ;)

  Det är de som inte gillar Hungerspelen som är galna!

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack så mycket!:D jätteroligt att höra :)

  Din blogg är också väldigt bra ^^

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Svar: Jaa! Djur är underbara! Och lamm är sååå söta! Jag känner att jag saknar våra får lite... De är så otroligt tama och gosiga!

  Vilket roligt citat! När jag var lite kollade jag på Nalle Puh tre gånger om dagen (samma film), mer fick jag inte titta, annars hade jag nog suttit där hela dagen;)

  SvaraRadera
 6. hehe, bar citat (vi läser nalle puh på svenskan)

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺