lördag 23 juni 2012

Vad som gör mig glad

Hej! Nu är jag tillbaka efter en en väldigt mysig semester, så nu ska det nog bli lite bättre uppdatering igen! :) Jag har hunnit läsa de fem böcker som fick följa med mig på resan (fick, allvarligt talat, panik igår morse när jag hade läst ut den sista, tanken på att inte ha något att läsa är verkligen hemsk) så recensioner på dem kommer snart. Jag vill inte säga för mycket om vad jag tycker om dem men jag kan säga att recensionerna inte kommer bli särskilt negativa! :)

Till saken som gör mig glad, då. När jag kom hem väntade en väldigt trevlig överraskning på mig - nämligen ett recensionsexemplar från Rabén & Sjögren! Känns lite häftigt att ha fått en bok från ett sådant stort förlag :D Lite som att få något från sina idoler, eller inte riktigt, men ni förstår vad jag menar.
    Boken jag fick då? Jo, det är "Tid att dö" av Anne Cassidy som jag har velat läsa jättelänge. Tusen tack för den! :D Anne Cassidy är en författare jag både gillar och ogillar, jag tyckte inte om "Besatt", tyckte "Glöm mig inte" var okej men älskade verkligen "En andra chans", så det ska bli otroligt spännande att se vad detta är för någon bok!

Och vad ska jag läsa nu då? Jo, nu blir det första Harry Potter-boken på engelska. Har bara hört den på ljudbok innan så det ska bli kul att få läsa den på riktigt eller vad man säger! Jag har också märkt att jag verkligen älskar att läsa på engelska så det måste jag verkligen göra oftare.

Så, till sist: Jag hoppas att alla har haft en bra midsommar! :)

5 kommentarer:

 1. SV: Tack så jättemycket!! :)

  SvaraRadera
 2. SV: Ja, verkligen! Jag hoppas resten av Sarah Dessens böcker är lika bra :D

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaks! Jag har saknat dig!

  SvaraRadera
 4. Så kände jag också när jag fick mitt recensionsexemplar ifrån rabén&sjögren, hehe. ^^

  SV: Den är underbar! :D

  SvaraRadera
 5. Det är en av sakerna som är bra med att ha en bokblogg, har man tur så får man gratis böcker ;)

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺