söndag 24 juni 2012

Himlen börjar här (för andra gången)

På semestern läste jag om en av världens mest underbara böcker, nämligen "Himlen börjar här". Jag har recenserat den innan, den recensionen hittar man här. Jag har lagt till en massa saker i den, för jag var inte riktigt nöjd med min gamla ;)

Jag måste säga att jag verkligen älskar den boken! Jag läste den snabbt, på en kväll och en morgon, för den är omöjlig att släppa. Att jag älskar den är en underdrift. På framsidan står det att Sonya Sones har sagt att hon är förälskad i den boken, och det är jag med. Allvarligt talat. Den är för bra för att vara sann, jag kan verkligen inte beskriva den!


5 kommentarer:

 1. Förstår precis hur du menar. Den var så otroligt bra :D Jag hade egentligen aldrig tänkt läsa den, men när jag hittade den på bibblan kom en tjej från klassen fram och sa: "ÅH DEN ÄR SÅ BRA! DU MÅSTE LÄSA DEN! JAG HAR LÄST DEN 4 GÅNGER BARA DENNA MÅNADEN!" och när man hör nåt sånt så måste man ju bara läsa den ;D Vilket jag inte ångrar förresten :)

  SvaraRadera
 2. Har inte kommit så långt i den än (har inte blivit så mycket läsning de senaste dagarna) men hittills är den som du säger superbra! :D

  SvaraRadera
 3. Den är helt fantastisk! <3

  Förresten, ofta när jag läser om en bok vill jag gärna ändra lite i recensionen. Likadant är det om jag låter det gå några veckor och jag riktigt kan "analysera" boken. Är du likadan? ;)

  SvaraRadera
 4. Jag kommer gå fredag, lördag och söndag :D Ska vi prata imorgon?:)

  SvaraRadera
 5. Jag har inte läst den här boken än :( Fy skäms.

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺