fredag 4 januari 2013

Vill läsa - i min egen bokhylla

Det här året hade jag ju som sagt tänkt läsa mina egna böcker och inte bara köpa/nya, låna (visst, kommer självklart köpa/låna/få några men i alla fall försöka läsa de jag redan har också). De här böckerna är jag mest sugen på av mina olästa just nu:


(Och yes, de flyger. Jag har inte roterat bilden om någon undrade.)

Från höger:

• "Mirakel" av Renate Nedregård - den har jag redan läst ;)

• "Dödsritten" av Maggie Stiefvater - den här läser jag just nu.

• "Ibland bara måste man" av David Levithan - är otroligt sugen på den då jag brukar älska hans böcker!

• "Scarlet" av A. C. Gaughen - har läst några riktigt positiva recensioner på den här så längtar verkligen efter att läsa den :D

• "Det borde finnas regler" av Lina Arvidsson - en bok som många har läst, har hört lite allt möjligt om den så vill bilda mig en egen uppfattning.

• "Morgon i Jenin" av Susan Abulhawa - mammas bok som både hon och pappa gillar, och de tycker jag borde läsa den :)

• "City of Bones" - boken alla älskar som jag inte har läst än. Har rätt höga förväntningar på den så vet inte om jag kommer våga läsa den... Men vill ju verkligen det och hoppas den är lika bra som alla säger!

• "Ljusets dotter" av Elisabet Nemert - också mammas bok och vill läsa mer historiska romaner så det ska bli kul att läsa den. 

• "Cinder" av Marissa Meyer - vann den här boken i en tävling och har inte hunnit läsa den än... Men vill läsa fler fairytale retellings så ska läsa den snart :)

• "Vindens skugga"av Carlos Ruiz Zafón - fick låna den här boken av min kusin och den verkar bra så vill verkligen läsa den.

• "Bloodlines" av Richelle Mead - åh... Kanske den jag vill läsa mest av allihop. Har lagt den en bit ner för att jag ska läsa de före, haha ;) Älskar ju Vampire Academy otroligt mycket så ja... Förväntningarna på den här boken är rätt skyhöga. 

• "Tistelblomman" av Amanda Hellberg - en bok som verkar otroligt spännande! :)

• "Genom dina ögon" av Stephanie Meyer - köpte den här boken när jag precis läst ut och älskat Twilight-serien men var inte så sugen på den just då, och sedan svalnade min kärlek till Twilight och nu har den här boken blivit en riktig hyllvärmare. Men har hört att den ska vara bättre än Twilight och gillar ju Meyer's sätt att skriva - så man vill fortsätta läsa - även om jag inte gillar till exempel hennes karaktärer, men blir mer sugen på den här boken varje gång jag ser den.

• "Rubinröd" av Kerstin Gier - har ju hört så otroligt mycket bra om den här boken så vill verkligen läsa den!

5 kommentarer:

 1. Bloodlines är jättebra, men inte riktigt lika bra som VA så ha inte för höga förhoppningar :) Och The Host/Genom dina ögon är så extremt mycket bättre än Twilight! :D Trots att jag inte är säker på vad jag tycker om Twilight just nu så kommer jag alltid vara säker på att jag älskar The Host :D Men var förbered på att de flesta 50-100 sidorna (eller något i stil med det) är rätt tråkiga och jag känner ett antal som har gett upp på grund av det, men den är verkligen bra när man tar sig förbi det :D

  SvaraRadera
 2. Haha, först när jag såg bilden tänkte jag typ "Men vad står dem på!?" Sen fattade jag ;)

  Sv: Det var nog det jag fastnade för mest, flera sidor fulla med citat! :D

  SvaraRadera
 3. Ha en bra fortsättning på 2013 och fortsätt ge mig boktips! Ska försöka läsa så mycket böcker jag kan i år, trots att tiden inte alltid finns. Saknar kvällarna för nåt år sen när jag kunde läsa i flera timmar. Nu ramlar jag ihop och somnar på ett ögonblick. Hursomhelst, vi syns!

  SvaraRadera
 4. City of Bones är sjukt bra! :D

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺