tisdag 29 januari 2013

Top Ten Tuesday

Läs mer om Top Ten Tuesday här! Men för att förklara lite snabbt går det ut på att man varje tisdag gör en tio i topp-lista på veckans valda ämne. Den här gången är det Top Ten Most Frustrating Characters Ever! 

10. Darina från Beautiful Dead-serien för att hon är så sjukt framåt och låter ingenting vara privat eller hemligt bara för att få sin älskade pojkvän. Dessutom är hon väldigt gnällig och så sjukt överdriven...
9. Chloe från Sex veckor för att hon tycker att en elak, hemsk, rik och (av någon anledning) populär tjej är det coolaste som någonsin funnits på vår jord...
8. ...och Davinia som är den hemska och äckliga tjejen Chloe ser upp till.
7. Oksa från Oksa Pollock - Det sista hoppet för att hon skriker HELA TIDEN (japp, istället för att använda säger använder författarna sig alltid av skriker, tjuter, vrålar eller något åt det hållet) och för att hon ena stunden är smartare än Einstein och sedan dummare än dummast. 
6. Rakel från Mirakel för att hon tror att hon själv är världsbäst.
5. Mia från Det borde finnas regler, för seriöst, det finns viktigare saker i livet än stora bröst och ett snyggt utseende.
4. Edward Cullen från Twilightserien - sättet han behandlar Bella på är sjukt irriterande. För överbeskyddande (jag menar att träffa varulvar är döhemskt men vampyrer är tydligen okej?) och som om hon var en fin vas som absolut inte får gå sönder.
3. Bella Swan från Twilightserien för att hon aldrig säger ifrån eller faktiskt gör något själv någon gång och bara låter andra göra allt åt henne!
2. Lockhart från Harry Potter-serien! Jag vill verkligen inte att Rowling skulle tagit bort honom från serien men irriterar man sig inte på hans kaxighet är man ju lite smått konstig.
1. Umbridge från Harry Potter-serien - okej, jag vill inte att J.K. Rowling skulle tagit bort henne heller från serien för den är perfekt (förlåt, men det är den ju) men man kan ju seriöst inte låta bli att irritera sig något vansinnigt på henne!
Det finns rätt många irriterande karaktärer när man tänker efter...

1 kommentar:

  1. jag hade en rektor som var precis som umbridge en gång. xD

    SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺