torsdag 24 januari 2013

Recensionsex!

Idag fick jag ett recensionsex på en bok jag verkligen velat läsa jättelänge, nämligen "Beautiful Creatures"! Tusen tack Semic! Den verkar så otroligt bra och jag har i princip bara hört gott om den. Dessutom är omslaget och hela boken så fin så man kan sitta och titta på det hur länge som helst utan att tröttna. Omslagsbilden är så otroligt fin, jag älskar den lila färgen (som dock är mörkare i verkligheten - jag tog den ena bilden från förlaget då det var omöjligt att fånga boken på bild i det här ljuset) och typsnittet. Bokens textstorlek är perfekt och jag längtar så otroligt mycket efter att läsa den!
Den här bilden har jag däremot tagit själv, och man kan se lite i alla fall ;) Tänkte bara säga att jag trodde boken skulle vara mycket tjockare, hade nämligen hört att den skulle vara en tegelsten. Det kanske är jag som är konstig men jag tycker inte att 516 sidor är sådär jättetjockt när sidorna är tunna och texten är stor ;) Men åh... Ser ni hur snygg ryggen är? <3


1 kommentar:

  1. Jag har läst den och jag tycker att den är jätte bra! Kolla gärna in min recension, men jag lägger upp den på recensions dautmet, den 6 februari.

    SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺