söndag 28 oktober 2012

Om jag hade 1000 kronor...

... i presentkort på adlibris, så skulle jag köpa de här böckerna:

Across the Universe - Beth Revis
Jag har varit sugen på den här boken väldigt länge nu! Den verkar otroligt bra och framsidan är sjukt snygg. :) Den finns här för 69 kr.

Glitch - Heather Anastasiu
Har inte varit sugen på den här boken riktigt lika länge som den förra men den verkar väldigt bra. Även detta omslag är otroligt fint ;) Den finns här för 70 kr.

Anna Dressed in Blood - Kendare Blake
Åh, den här verkar så himla bra... Har hört en massa positivt om den och älskar verkligen framsidan! Den finns här för 71 kr.

The Selection - Kiera Cass
Har hört mycket positivt om den här och älskar framsidan (vad är det med mig och snygga böcker?). Den finns här för 69 kr.

Desires of the Dead - Kimberly Derting
Detta är uppföljaren på den fantastiska "The Body Finder". Ni som har läst min recension på den förstår nog att jag vill ha fortsättningen NU... Och framsidan är snygg (hahaha) ;) Den här boken finns här för 65 kr.

Catching Jordan - Miranda Kenneally
Även den här boken har jag velat läsa hur länge som helst, i princip alla verkar gilla den. Finns här för 65 kr.

Saving Fransesca - Melina Marchetta
Behöver jag säga något? Melina Marchetta, författaren av Jellicoe Road, har skrivit den ju. Finns här för 65 kr.

A Game of Thrones - George R.R. Martin
Den här boken verkar väldigt bra och de flesta verkar älska den trots att den är väldigt lång! Den finns här för 61 kr (vet att jag tog det absolut fulaste omslaget, men hade inte råd med något annat...).

Divergent - Veronica Roth
Jag är nog en av de sista som inte har läst den än ;) Men herregud vad bra den verkar, vill läsa den mer och mer för varje recension på den jag läser! Finns här för 71 kr (den fanns lite billigare, men ville ha det här omslaget...).

The Casual Vacancy - J.K. Rowling
Såg den här på akademibokhandeln igår och blev helt galen. Måste ha den här boken alltså. Finns här för 169 kr.

The Tales of Beedle the Bard - J.K. Rowling
Jag vill ha alla Rowlings böcker, men det här är nog den jag vill ha mest av dem, "Quidditch Through the Ages" och "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Den här boken finns här för 69 kr.

Scarlet - A.C. Gaughen
Måste ha den här, den verkar väldigt bra! Finns här för 77 kr.

This is Not a Test - Courtney Summers
Även den här verkar väldigt bra och jag gillar framsidan (nähä?). Finns att köpa här för 71 kr.

Allt detta blir sammanlagt 992 kr. 13 böcker för 992 kr är faktiskt inte så dåligt! Den billigaste för 61 kr och den dyraste för 169 kr. En inbunden, en pocket och resten häftade. Om jag bara hade råd...

Men jag kan köpa några i alla fall - jag fick 300 kr i presentkort på adlibris i födelsedagspresent som jag inte använt än. Frågan är bara vilka böcker jag ska välja... ;)


4 kommentarer:

 1. Åh, många av de böckerna vill jag också ha! Synd att jag inte har råd bara... ;)

  SvaraRadera
 2. Jag håller faktiskt på att läsa Divergent just nu :D Började på den igår kväll eftersom den ska bli till film och de håller på att bestämma skådespelare. Tycker den är riktigt bra :D

  SvaraRadera
 3. Jag rekommenderar verkligen att du köper Scarlet, Divergent, A Game of Thrones och Anna Dressed in Blood! Gillade alla riktigt mycket! (:

  SvaraRadera
 4. SVAR: Ellen, jag var som du, kände mig som den enda som inte hade läst boken, och jag tycker att du absolut inte behöver stressa för det! Liksom vänta med den om du inte känner för den just nu! Försök hitta de böcker som det inte har hunnit bli en hype om :) De är de bästa att läsa, om dem är som sagt bra :) Och tack så mkt att du orkade traggla dig igenom en sådan lååång recension! :D

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺