måndag 21 maj 2012

En förklaring

Nu har jag inte bloggat på några dagar FAST jag har läst ut två böcker, och det är för att jag inte kunnat ladda upp några bilder (och recensioner och andra inlägg är rätt trista utan bilder). Mitt Picasaweb-album (dit bilderna man laddar upp på bloggen kommer av någon anledning) var fullt, och om man inte raderade några bilder där fick man köpa nytt utrymme. Nu har jag raderat några bilder, så det finns inte kvar så många bilder i "Bilder"-inläggen, utan kanske bara en, för om man raderar en bild på Picasa blir den bara en svart ruta med ett utropstecken på på bloggen, snyggt va?

Recensioner på "Sex veckor" och "Törst" kommer snart, men just nu vill jag bara vara ute och njuta av det fantastiska vädret :D


4 kommentarer:

 1. Jag har precis samma problem,jag försökte ladda upp en ganksa stor bild, men fick ett meddelande att det inte fanns tillräckligt med plats, så ny laddar jag bara upp små bilder ( som är ett par kB bara). Men snart måste jag nog köpa mer utrymme, det är surt. Men det känns bra att inte vara ensam om problemer, även fast det inte är kul att du också drabbats ;)

  SvaraRadera
 2. Oj, jag hade ingen aning om att det blev så ens. Vad dåligt :(

  SvaraRadera
 3. jag visste inte att det blev så, men nu har d varnat mig :P
  PS. vad härligt du ser ut att ha det

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag har hört väldigt mycket bra om den så jag borde gilla den :D

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺