måndag 2 juli 2012

Day 1: Favorite book in the series.

Egentligen älskar jag alla böcker i serien otroligt mycket och de skulle inte vara någonting utan varandra, men om jag måste välja så har jag två favoritböcker i serien och det är verkligen omöjligt att välja mellan dem! 

Trean. Jag älskar handlingen, slutet och att Lupin och Sirius är med för första gången! Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar den, den är obeskrivbar helt enkelt.
Sjuan. Tja, det är slutet på hela serien, och de är otroligt bra! Den kunde inte ha slutat bättre. Den är också otroligt sorglig, väldigt spännande och full av saker som det är omöjligt att inte tycka om. I den här boken finns också det kapitel jag har läst flest gånger av alla i hela serien, nämligen "Silverhinden" ;) Det kapitlet har verkligen den läskiga, lite spöklika känslan som jag gillar att sjuan har samtidigt som det händer väldigt bra saker i det.

2 kommentarer:

  1. Åh sjuan är min favorit! Tror jag ska läsa om hela serien, och sen ska jag försöka läsa den på engelska... Får se om det blir av :)

    Svar: Ja jag med! Men det måste ju finnas såna där härliga personer i verkligheten också, någonstans...

    SvaraRadera
  2. Apropå tävlingen.

    Om jag vinner tävlingen så bered dig på att det kan ta upp till 1 månad att få mejlsvar från mig, eftersom jag är i Sverige då, i Osby närmare bestämt, och mormor har ingen dator. Hoppas att det är någorlunda okej, annars så får du väl helt enkelt åka förbi med boken X)

    SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺