fredag 27 januari 2012

Hur kär får man bli?

Författare: Katarina von Bredow
Antal sidor: 319 st
Genre: Kärlek

När Katrin börjar nian kommer det en ny elev till klassen. Adam. Katrins bästa kompis Frida säger direkt att hon vill ha honom. Så det kommer antagligen att bli så, för Frida är den snyggaste, populäraste och smartaste tjejen i klassen och kan lätt få som hon vill. Dessutom är nästan alla killar intresserade av Frida. Så varför skulle inte Adam också bli det?
      Sedan får Katrin plötsligt veta att en av killarna i klassen är intresserad av henne. Men, är Katrin intresserad av honom? Varför tänker hon isåfall hela tiden på Adam?
    Samtidigt händer det något med Katrins lillebror Viktor. Han förändras. Han vill tillexempel börja träna hockey. Han som aldrig annars har varit sportintresserad!
    Och så händer det andra saker. Vem kan man egentligen kalla för en mamma? Är man en mamma om man bara sticker ifrån sina barn och sin man?

Jag tycker verkligen om denna boken! Den är både sorgsen, glad, jobbig och jättebra. Och något av det bästa med Katarina von Bredows böcker är att man fastnar i dem redan på första sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺