lördag 29 september 2012

Göteborg nästa!

Ja, vid 09.22 så ska jag åka tåg till Göteborg för att, som många andra, gå på bokmässan. Det känns helt sjukt! Ända sedan jag fick veta att jag skulle dit har jag längtat och nu är den äntligen här. Det känns så konstigt att jag ska åka dit och (förutom att handla en massa böcker och titta på seminarier och sådant förstås) träffa några av er bokbloggare som jag känner men aldrig har träffat! Det ska bli så. Otroligt. Kul! :D

Såhär kommer min helg se ut:

Vid 11.57 är tåget framme i Göteborg. Efter det ska jag och pappa gå på stan, bland annat till sciencefiction-bokhandeln som jag har velat besöka otroligt länge. Det är det som vi har planerat att göra på lördagen, mest bara ta det lugnt.
 
På söndagen kommer jag vara på bokmässan hela dagen! Jag har bestämt träff med några av er, och om det är någon annan som ser mig - kom fram och säg hej! :D Ni kommer nog känna igen min tröja:


Gud vad kul det ska bli! :D Det kommer komma ett tidsinställt inlägg imorgon men annars kan ni räkna med en massa bilder och sådant på måndag. 

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺1 kommentar:

  1. Vill du träffas? :) (Svara helst på mejl till boksystrar@hotmail.com)

    //Johanna, boksystrar.blogg.se

    SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺