onsdag 23 oktober 2013

27 dagar kvar till Catching Fire


Idag har det verkligen varit en spännande dag. Jag är inte den enda som är ett jättestort Hunger Games-fan i min klass, så när vi förra veckan fick reda på att alla med bioklubben-kort skulle få chansen att boka biljetter till midnattspremiären av Catching Fire den 19:e november blev vi ju såklart jätteglada! Vi ringde till närmsta bio igår och kollade om man skulle kunna boka biljetter över internet (vilket man skulle) och ungefär vilken tid biljetterna skulle släppas (mellan 08.00-09.00). Så idag hade vi ställt in en massa alarm på mobilen den timmen, och var beredda att uppdatera sidan hela tiden.
    Runt kvart över åtta funkade det plötsligt inte att uppdatera sidan, så vi fick ju lite panik kan man säga... Men när vi provade en gång till så såg vi att biljetterna hade släppts! Vi har väntat så otroligt länge på det här att vi blev som galna och min kompis rusade ner till skåpen som ligger i en helt annan del av skolan på bara några sekunder för att hämta sitt bioklubben-kort och sedan råkade vi först boka fem platser istället för sex. Och på den korta tiden min kompis sprang ner till skåpen var redan fyra andra platser bokade... Några andra som var lika galna som vi? ;)
    När vi såg att vi lyckades reservera sex platser (de bästa platserna till och med) blev vi verkligen hur glada som helst. Vi ska se midnattspremiären av Catching Fire! Känns så otroligt sjukt.
    Man var tvungen att hämta ut biljetterna innan fredag, så vi bestämde oss för att cykla till bion på håltimmen - men då var den stängd. Ja, vi var tillräckligt dumma att inte kolla öppettiderna. En bio är ju alltid öppen, liksom? Men min kompis mamma hämtade ut dem när den öppnade igen 17.00 och nu har vi alltså biljetter, trots femtonårsgränsen och att det är skola dagen efter. Kommer bli så underbart!

Hade tänkt börja med 30 days of Hunger Games nu, fick tipset av Saga att göra den 30 dagar innan filmen visas och det är det ju på ett ungefär nu (premiären är ju på olika datum i olika länder). Tack så mycket! :) Här kommer listan (börjar imorgon):

Day 1: Your favorite character:
Day 2: Your least favorite character:
Day 3: A character you hate that everyone loves:
Day 4: A character you love that everyone hates:
Day 5: Your favorite fight/battle scene:
Day 6: A scene that made you laugh:
Day 7: A scene that made you cry:
Day 8: The character you are most like:
Day 9: Your favorite quote:
Day 10: Peeta or Gale:
Day 11: Something you hate about the series:
Day 12: A character you wish hadn’t died:
Day 13: A character you wish had died:
Day 14: Your favorite tribute (aside from Peeta/Katniss):
Day 15: Your least favorite tribute (aside from Peeta/Katniss):
Day 16: A question you wish had been answered in the book:
Day 17: The worst death:
Day 18: A song that reminds you of the series:
Day 19: Your favorite pairing:
Day 20: Your least favorite pairing:
Day 21: A pairing you don’t get:
Day 22: Your favorite book of the three:
Day 23: Your favorite secondary character:
Day 24: Your least favorite secondary character:
Day 25: Your dream cast:
Day 26: Your favorite scene in The Hunger Games:
Day 27: Your favorite scene in Catching Fire:
Day 28: Your favorite scene in Mockingjay:
Day 29: Your favorite thing about the entire series:
Day 30: A book/series that you would rec to fellow fans
BONUS: Day 31: Whatever you want:

Kan dessutom passa på att säga att jag väldigt snart kommer läsa om böckerna. Är så himla sugen på det nu när Catching Fire snart visas på bio, och dessutom gillar jag att läsa om böcker precis innan jag ser dess film för första gången :)Dessutom... ALLEGIANT HAR SLÄPPTS! Måste verkligen läsa den så snart det bara går, kan inte vänta! :D


2 kommentarer:

 1. Jag fick också biljetter till det, GAHH! :D

  Åå va roligt att du tyckte om förslaget! ^^

  SvaraRadera
 2. jag ska också på midnattsvisningen!! åhh, är så himla taggad! :D
  Har ingen aning hur jag ska klara av skolan dagen efter men det spelar faktiskt inte sån stor roll pg CATCHING FIRE <33333
  (okej Lisa andas nu)

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺