fredag 2 augusti 2013

Böckerna jag köpte i Malmö


Om man heter Ella åker man ingenstans utan att besöka bokhandlar. Självklart passade vi på att gå till SF-bokhandeln när vi var i Malmö, och vi tittade också in i en annan bokhandel som heter Hamrelius bokhandel. Här är böckerna jag köpte!

"Kampen om järntronen", eller "A Game of Thrones" som den heter på engelska, var en av de två böcker jag hade tänkt titta efter. Självklart hade jag kunnat komma på fler än två, men då hade jag verkligen inte haft några pengar kvar. Är så himla sugen på att läsa den, den verkar väldigt bra! Har inte läst någon fantasy-bok på ett tag så det var perfekt att köpa den nu.

"The Lightning Thief" av Rick Riordan, första delen i Percy Jackson-serien, verkar det som att jag är en av de enda som inte läst, hehe. Har hört mycket gott om den men ändå inte varit jättesugen på att läsa den, men nu ska det allt bli av! Hoppas att jag älskar den lika mycket som många andra gör :)

"The Peculiar" av Stefan Bachman har jag velat läsa sedan första gången jag såg den, först och främst på grund av omslaget som är alldeles underbart. Att den verkar otroligt bra är ju ett plus! Och skulle jag inte gilla den kan jag helt enkelt ha den på väggen.

"Awaken" av Kate Kacvinsky är ännu en bok med snyggt omslag. Har inte hört sådär jättemycket om den, men den verkar otroligt bra! Även den skulle jag kunna ha på väggen, omslaget tillsammans med typsnittet på titeln... Hjälp.

Sedan köpte vi även "Himlens fånge" av Carlos Ruiz Zafon och "Gregor från ovanjord" av Suzanne Collins, men eftersom det inte bara var jag som köpte dem fick inte de vara med på bilden, hehe. Är jättesugen på att läsa dem också!3 kommentarer:

 1. Åh vill också till SF-bokhandeln i Malmö! Det är den enda SF-bokhandeln jag inte har varit i ;)

  SvaraRadera
 2. Kampen om järntronen är en JÄTTEBRA bok! Du måste se tv serien också! ;)
  Har kommit halvvägs i den första Percy Jackson boken och även om jag till en början inte var så sugen på att läsa den, men tro mig den är faktiskt VÄLDIGT bra!
  :)

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam, jag har inte heller (trots att jag tänkt på det länge) läst Percy Jackson. Kommer det en positiv recension från dig kanske jag blir så pass taggad att det verkligen blir av :)

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺