tisdag 19 mars 2013

Top Ten Tuesday [7]

Tisdag och dags för  Top Ten Tuesday igen! Den här veckan är ämnet Top Ten Books I HAD To Buy...But Are Still Sitting On My Shelf Unread. Jag kommer definitivt inte hitta tio, men några ska jag nog kunna hitta i alla fall!
    Okej, jag hittade bara fem stycken... Men det är bättre än inget, eller hur? (Okej, alla är inte köpta, men det är i alla fall böcker jag verkligen vill läsa och inte förstår varför jag inte tar tag i direkt.)


5. "Across the Universe" av Beth Revis vill jag verkligen läsa, men får hålla mig lite till då vi ska läsa den i bokcirkeln om ett tag :) Köpte den i alla fall någon gång i höstas.

4. "Cinder" av Marissa Meyer vann jag i en tävling för ett tag sedan. Är verkligen otroligt sugen på att läsa den då alla säger att den är väldigt bra! Vet inte varför det aldrig blir av...

3. "Glashuset" av Rachel Caine köpte jag på bokmässan, och är verkligen nyfiken på den. Tänkte läsa den i höstas men annat kom i mellan och sedan kom jag mig helt enkelt inte för att börja på den...

2. "Rubinröd" fick jag i present och har ingen aning om varför jag inte läst den än! Alla verkar ju älska den!

1. "Genom dina ögon" av Stephanie Meyer kommer definitivt på första plats. Jag köpte den när jag trodde mitt liv var över för att jag läst ut Twilight-serien (japp, jag har också varit galen i Twilight en gång i tiden) och det var typ tre-fyra år sedan. Av någon anledning har jag inte läst den än, men ska försöka göra det så snart som möjligt - nu kommer den ju till och med på film!


4 kommentarer:

 1. Genom dina ögon är jättebra, mycket bättre än Twilight. Bokade biobiljetter till premiären igår ;)

  SvaraRadera
 2. Tycker det är väldigt roligt när du skriver top ten tuesday-listor. Fortsätt med det! :D

  //Johanna, boksystrar.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Cinder, Glashuset och Rubinröd verkar alla verkligen jättebra! Genom dina ögon tänkte jag att jag kanske skulle köpa nu när den kommer på film, när jag läste Twilight så älskade jag dem verkligen, och vissa säger ju att den här är bättre.:)
  Din nya header är förresten jättefin, och bakgrunden oxo, blev alldeles WOW när jag såg den...:D

  SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺