tisdag 5 mars 2013

Top Ten Tuesday [6]

Tisdag och dags för  Top Ten Tuesday igen! Den här veckan är ämnet Top Ten Series I’d Like To Start But Haven’t Yet.

10. Mind Games av Kiersten White är jag väldigt sugen på att läsa! Den verkar väldigt bra.

9. Mara Dyer av Michelle Hodkin har jag hört en massa gott om. Vill verkligen läsa den snart!

8. The Raven Cycle är ju skriven av självaste Maggie Stiefvater och dessutom verkar den jättebra! Ser otroligt mycket fram emot att läsa den!

7. The Lynburn Legacy av Sarah Rees Brennan har jag läst några väldigt positiva recensioner på och blir bara mer och mer sugen på att läsa den för varje sak jag läser om den.

6. The Iron fey av Julie Kagawa verkar jag ju vara en av de enda som inte läst, självklart vill jag veta vad alla pratar om!

5. Heist Society av Ally Carter har jag också hört en massa positiva saker om - och handlingen verkar ju verkligen fantastisk. Vill verkligen läsa!

4. Across the Universe av Beth Revis står till och med i bokhyllan, men den får vänta lite för vi ska läsa den i bokcirkeln om ett tag. Älskar rymden så ser otroligt mycket fram emot att läsa den! Har inte läst mycket om rymden innan faktiskt.

3. The Selection av Kiera Cass är också en serie många hyllar. Självklart blir man nyfiken :)

2. Lux av Jennifer L. Armentrout har de flesta läst och jag har hört både positivt och negativt om den. Vill bilda mig en egen uppfattning samtidigt som jag är väldigt nyfiken på handlingen!

1. Hundred Oaks av Miranda Keneally har jag velat läsa jag vet inte hur länge. De flesta tycker väldigt mycket om den och den verkar jättebra!2 kommentarer:

  1. SV: Åh, vad kul! Ja, precis, man har lärt känna jättemånga fina människor tack vare bokbloggandet :)

    SvaraRadera
  2. Har du läst "The vampire diaries" böckerna? De äger, jag har aldrig läst en så bra bok! De slår "Harry Potter" med stor marginal! De är väldigt olika filmen, men jättebra ändå!

    SvaraRadera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺