måndag 27 februari 2012

Fallen ängel

Författare: Becca Fitzpatrick
Antal sidor: 287 st
Genre: Fantasy, kärlek

Patch, den nya killen i Noras klass, är verkligen konstig. Han kan se rakt igenom Nora och verkar känna henne bättre än hennes närmaste vänner. Vem är han egentligen?
    Patch börjar dyka upp överallt där Nora är, och utan att vilja det blir hon intresserad av honom...
    Nora måste välja: Bli hans eller fly så långt det går. Men när hon börjar förstå vem Patch egentligen är är det försent att fly...

Åh, vilken bra bok! Den var spännande, romantisk och omöjlig att släppa (läste den igår, på en dag alltså...).
    På några sätt var den kanske lite lik Twilight, men verkligen mycket bättre. I Twilight är det alltid pojken som är den stora, starka och bästa men så var det inte i den här, inte på det sättet i alla fall.
    Inte mycket mer att tillägga om boken. Personerna och platserna var bra. Den var inte långtråkig någonstans. Den var alltså jättebra.
    Måste ha tvåan typ nu! (Trean finns inte på svenska än.)

4 kommentarer:

 1. Köpte den på bokrean så ska läsa den sen :)
  Bra att den inte var dålig, då har jag inte slösat bort pengarna :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Håll utkik på bloggen bara, skriver vad jag tycker om den sen. Men det kanske tar ett tag, det finns några andra böcker jag ska läsa först :)

  SvaraRadera
 3. Åh den är sååå bra!

  Du känner säkert inte mig men jag har läst din blogg i 3 dagar och det är ganska läskigt men du och jag hör typ på exakt samma musik. jag kolla din information och där står det ju vilken som är din favorit musik, film och bok. och musik är typ exakt likadan som min! jajaja men jag vart bara så häpen eftersom ingen, INGEN som jag känner har samma musik smak som mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den!

   Åh, så roligt! Känner heller ingen (förutom min familj) som lyssnar på samma musik som jag. Om du läser detta: Vilken är din absoluta favoritmusik? Kul att du läser min blogg! :D

   Radera

Hej! Kul att du vill lämna en kommentar ☺